Miben hiszünk?

ISMERJE MEG CÉGÜNKET

hc-separator

Tudjuk, hogy a cég fejlődése függ megbízóink elégedettségétől. Ennek elérése érdekében elkötelezettek vagyunk a minőség, a megbízhatóság, a környezetvédelem, a munkahelyi biztonság és az egészségvédelem javítása iránt. A megbízóink, a partnerek, a tulajdonos és a munkatársak számára megvalósítandó értékmaximalizálást felelősségteljes munkavégzéssel, folyamatosan fejlődő szolgáltatáskörrel és szaktudással valósítjuk meg.

Cégpolitikánk az alábbi alapköveken nyugszik:

Bizalom

A biztonsági rendszer szolgáltatás legfontosabb pillére, hiszen a leghatékonyabb védelem létrehozása érdekében megbízóink működésének teljes egészét meg kell ismernünk.

Diszkréció, titoktartás, adatvédelem

A tevékenységünk során megszerzett adatokat, információkat bizalmasan kezeljük, melyről minden esetben, a szerződés keretein belül, írásban is nyilatkozunk. Ezeket a folyamatokat egyértelműen meghatározza adatvédelmi és információbiztonsági szabályzatunk.

Vevőközpontúság

Szoros együttműködésre törekszünk a megbízóinkkal, megértve és kielégítve műszaki és gazdasági elvárásaikat, követelményeiket. Ily módon olyan termékeket/rendszereket és szolgáltatásokat nyújthatunk, amelyek felhasználásuk és alkalmazásuk során, amellett hogy maximálisan kielégítik az adott financiális keretek között a biztonsági követelményeket, hasznot hajtanak vevőink számára is.

Képzés, munkatársi megelégedettség

Az azonosulás a cég célkitűzéseivel, a folyamatosan fejlődő követelményeknek megfelelő időszakos képzések garantálják a munkatársaink által megvalósított tevékenység eredményességét. Az ő felkészültségük, megelégedettségük kihat megbízóink cégünkről alkotott véleményére.

Minőségellenőrzés

A szervezet teljesítményének javítása érdekében az előre meghatározott folyamatainkat időszakonként auditáljuk. Az eredményeket kiértékeljük, nem megfelelés esetén módosítjuk, ezáltal növeljük cégünk, ill. üzleti partnereink teljesítményét is.

Szállítók és termékek minősítése

Partnereink, szállítóink és termékeink kiválasztásánál magas követelményeket támasztunk az általunk elérendő teljesítmény megvalósítása érdekében.

Minőségirányítási rendszer

Társaságunk a közeljövőben tervezi az MSZ EN ISO 9001:2015 MIR bevezetését. Ennek érdekében jelen felkészülési időszakban tudatosan készül erre.

Környezetközpontú szemlélet és munkahelyi egészségvédelem

A munkatársaink számára biztosított munkakörülmények lehetővé teszik a baleset- és a betegség megelőzést. Minimalizáljuk a munkafolyamataink révén esetlegesen előidézett környezeti hatásokat. Irányítási rendszerünk eredményes működése garantálja azt, hogy a természetes erőforrásokat hatékonyan használjuk fel és fokozzuk teljesítményünket a környezetvédelem, munkahelyi egészségvédelem és biztonság területén.

Norma megfelés

Tevékenységünk speciális, ezért munkánk során több vonatkozó jogszabály, ajánlás és szabvány előírásainak is kell megfelelnünk. Mivel minden megbízás egyedi, az alkalmazandó vonatkozó normakörnyezet is változik. A hatályos és érvényes normák figyelése, azok változásának nyomon követesé folyamatos feladat.

Ha kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük keressen minket bizalommal! Csapatunk készséggel áll rendelkezésére.

Hi-Tech Control Kft.

Adószám: 26237352-2-14
Cégjegyzékszám: 14-09-316195
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-80931683